PROTECT WHAT YOU LOVE

Tijdens onze Fashion Party met golfmode shows door het hele land krijgen wij regelmatig de vraag welk middel we het beste kunnen gebruiken om onze golfschoenen te beschermen. Het is natuurlijk altijd goed om wanneer je van de baan komt de schoenen goed schoon te spuiten. Het is ook belangrijk om je schoenen te “laten rusten” tussen je rondes in, laat ze drogen maar niet uitdrogen, dus zet ze nooit op een verwarming. Neutrale lederbalsem is ook altijd goed om de schoenen soepel te houden, vooral in de wintermaanden. Wij adviseren echter ook van harte de prachtige producten van Piggy Proof, die jouw schoenen beschermen tegen vocht en vuil. Piggy Proof is ’s werelds meest geavanceerde beschermingsformule voor schoenen. De lang aanhoudende beschermlaag stoot vocht, vuil en vetten extreem af, maakt het materiaal eenvoudig te reinigen en voorkomt de vorming van vlekken. Bovendien zijn de producten van Piggy Proof duurzaam. Ze zijn geurloos, op waterbasis, niet brandbaar, niet giftig en vrij van drijfgassen. Bovendien zijn de producten niet op dieren getest. Het roze varkentje is het symbool van Piggy Proof, ze staat voor de overwinning van de wetenschap op de natuur. Zelfs het wildste varkentje blijft smetteloos en schoon na een modderbad. De naam is dus met liefde opgedragen aan het varkentje. Piggy Proof is uniek. Het is het enige beschermingsproduct dat elke materiaalvezel beschermt met miljoenen glasachtige moleculen. Deze vormen een onzichtbare beschermlaag. Zelfs de meest absorberende materialen worden vocht-, vuil- en vetafstotend gemaakt, ze blijven schoon. Er zijn verschillende producten van Piggy Proof. Nummer 01 is speciaal geschikt voor suede, nubuck en mesh. De FootJoy emPOWER damesschoenen kunnen dus perfect behandeld worden met nummer 01. Voor lederen schoenen gebruik je juist nummer 02. Hoe werkt het? Spray je (golf)schoenen goed in met het middel vanaf 10-15 cm. Daarna goed inborstelen met een zachte borstel (eventueel de speciale piggy proof borstel). Herhaal dit tenminste 2 keer met tussenpozen van telkens 15 minuten. Dus in totaal 3 keer. Dan laat je de schoenen 24 uur bij kamertemperatuur drogen. En voila, nu zijn je schoenen piggy proof, vocht rolt er af en vuil kan zich niet hechten. Hoe fijn is dit? Droge voeten en je schoenen zijn zo weer schoon. Jouw golfschoenen blijven langer mooi.

Buy less. Choose well. Make it last. Quality, not quantity.

Heleen Kamphuis
GOLFDIVA.NL