Brittigan voor alle golfvrouwen

De golfmode van Brittigan is het enige golfmerk dat werkt met het zeer speciale Modal katoen. Wat is Modal? Modal is een 100% natuurlijk product en de productie is ecologisch verantwoord. De kenmerken van Modal zijn onder andere de zachtheid, de glans en de absorberende werking. Daarnaast is het ademend en bijzonder huidvriendelijk. Supercomfortabel dus om te dragen op de golfbaan en het stretch materiaal zorgt voor maximale bewegingsvrijheid. Hoe fijner jij je voelt tijdens het golfen, hoe beter dat is voor je golfspel. Brittigan gebruikt uitsluitend hoogwaardig Modal uit Lenzing, Oostenrijk. Een Lenzing-Modal label vind je terug in alle Brittigan kleding.

Brittigan is een Duits merk en de eigenaresse en ontwerpster is Britta Ahrens, een sympathieke creatieve German Lady die weet wat zij wil maar – nog belangrijker – dicht bij de golfende dames staat en goed luistert naar de wensen van alle golfvrouwen. Dat maakt deze golfkleding zeer toegankelijk en geschikt voor elke lady golfer! Modieus, comfortabel sportief, chique opvallend, klassiek…. Je vindt het allemaal terug in de nieuwe golfcollectie van Brittigan. Bovendien lopen alle items door tot en met 3XL, perfect dus ook voor de dames met een maatje mooier. Hieronder hebben we drie opvallende trends in deze nieuwe Brittigan collectie van 2018 met bijzondere kenmerken voor jullie op een rijtje gezet.

TREND NR. 1 DE LEO PRINT
Net zoals in de high fashion is de luipaard-print weer helemaal hip. Bij Brittigan zie je de leo-print in een supergaaf golfrokje, in bijpassende golfpolo’s en in de fantastische Brittigan jurkjes. Dit combineer je tot slot met de leo-shawl om de look helemaal af te maken.
TREND NR. 2 HET MAJA SHIRT
Het Maja shirt van Brittigan is een absolute must have voor de golffashionata. Wanneer je namelijk over de zilverkleurige pailletten op de achterkant wrijft verdwijnt het woord GOLF en verandert de afbeelding in een zilver hart, een must have voor het nieuwe golfseizoen.
TREND NR. 3 GOLFPOLO 3/4 MOUW
Golfdiva krijgt vaak vragen van golfdames naar poloshirts met een langere mouw. Welnu, De LOG-poloshirts van Brittigan hebben allemaal een 3/4 wat langere mouw. De mooie kleuren zijn goed te combineren en ook hier profiteer je van het fijne Modal katoen.
BRITTIGAN – GOLF WEAR AT ITS BEST!

Heleen Kamphuis
GOLFDIVA.nl