Dress to Express

Al jaren bepalen golfrokjes het modebeeld op de golfbaan in de zomermaanden. Vorig jaar deden de eerste golfjurkjes op de fairway hun intrede. Maar dit nieuwe golfseizoen 2018 zijn de jurkjes niet meer weg te denken uit het golfmode-beeld. De golf dress is een absolute must have voor de echte golffashionata. Bijna alle merken hebben hun eigen golf dress. En ze zijn allemaal even leuk en ook goed om casual te dragen buiten de golfbaan. Voordeel van de golfjurken is dat ze allemaal geleverd worden inclusief een binnenbroekje. En dat is gewoon lekker als je een onverwachte beweging moet maken op de golfbaan of wanneer je op het terras van het clubhuis je weggewaaide scorekaart moet oprapen. Het Duitse merk Brittigan komt dit voorjaar met zeer vrouwelijke jurkjes met leopard en kleurrijke bloemenprint. Het speciale Modal stretch materiaal maakt deze jurkjes zeer comfortabel om te dragen. Ook het Duitse merk Brax doet van zich spreken met een chique sportief jurkje. Trendsetter Girls Golf heeft de golfjurk al jaren in de collectie en komt uiteraard met felle prints, iets wat we gewend zijn van dit opvallende modemerk. De supersportieve golfvrouw zal ongetwijfeld kiezen voor het gave paarse jurkje van FootJoy. De Connie dress van Daily Sports zal één van de hardlopers worden. Het is tegelijkertijd één van mijn persoonlijke favorieten. Voor nog geen honderd Euro, supercomfortabel, trendy, sportief, vrouwelijk en ook erg leuk om buiten de golfbaan te dragen. Helemaal Divalicious dus. Fashion is een gezonde vorm van expressie. Het laat ook de creativiteit van een vrouw zien. Jij beslist zelf wie je bent en hoe je je wilt profileren door de manier hoe je je kleedt en de wijze waarop je leeft! Dress to Express!

Heleen Kamphuis
GOLFDIVA.nl