Golfdiva houdt van vrouwen met (roze) ballen!

De nieuwe Velocity golfballen van Titleist zijn er nu ook in het roze. Goed nieuws dus voor de golfdiva die naast een modieuze outfit ook nog van mooie golfballen houdt. Wij houden van vrouwen met (roze) ballen! Het oog wil tenslotte ook wat en deze roze ballen hebben een prachtige parelmoer glans. Nou is dit allemaal leuk voor het mooie plaatje op de golfbaan maar deze Velocity ballen zijn ook nog eens van topkwaliteit en een echte aanrader voor de sportieve golfdiva die alles uit haar golfspel wil halen. Zelf voel ik mij altijd vrij “blond” als ik de technologie over golfballen lees en laat ik dit graag over aan de golfpro en de professionals van Titleist, maar ik ga het jullie toch kort uitleggen hier. Laat ik beginnen met de simpele vertaling van Velocity….. juist! Dit is het Engelse woord voor SNELHEID. De roze Velocity golfballen hebben een geoptimaliseerde LSX kern met zeer zachte compressie en dit zorgt voor meer gevoel bij het korte spel, zeer geschikt dus voor golfdames. Daarnaast zorgt deze verbeterde LSX kern voor een zeer hoge beginsnelheid (Velocity, daar is ie dan) met je driver vanaf de tee en zeer lage spin bij deze lange slag. Samen met het vernieuwde dimpelpatroon zorgt dit dus juist voor nog meer afstand.  Je slaat dus heel ver met deze golfbal. Daarnaast heeft deze Titleist Velocity juist de prettige eigenschap dat de bal weinig spin geeft na een goede slag met een hoog ijzer of een wedge. Dit is dus je slag naar de green. Dit houdt in dat de bal heel snel stil ligt op de green, zodat je daarna voor de vlag kunt gaan en misschien wel die felbegeerde Birdie kunt scoren. Ook al gaat het hier over golfballen, ik geef je toch nog even een kleine mode golftip, want hoe gaaf is het om deze pink Velocity ballen weer te combineren met een stoere sportieve golfcap van Titleist, die zijn er namelijk ook in pink en in white/pink…..

Heleen Kamphuis
GOLFDIVA.nl