Hoe blijft een Golfdiva warm?

Ook al blijft de echte vrieskou op de golfbaan nog even uit, koud is het deze winter zeker wel. Juist ook die winderige natte waterkoude maakt het golfen iets minder aangenaam. Maar de fanatieke golfster heeft daar maling aan en loopt gewoon haar rondje. Slecht golfweer bestaat niet, slechte golfkleding wel. Dus kleed je goed aan, een warme gevoerde golfbroek, makkelijk zittende warme golfkleding, goede winterlaarzen van Duca del Cosma of FootJoy, een paar wintergloves en zorg vooral dat je hoofd warm blijft. Met de mutsen en wintercaps van Golfdiva moet dit zeker lukken. Kom je thuis na een rondje golf dan wil je vast nog wel even extra opwarmen. Hanneke de Jonge maakte de warme roze chocolademelk. Deze heerlijke chocolademelk is een pure verwennerij voor de Golfdiva. Je maakt een glas roze chocolademelk voor jou alleen. Eet daarbij ook nog een stukje van die roze lekkernij en je bent in de chocoladehemel. Deze speciale Ruby chocoladesoort is behoorlijk zoet, je hoeft dus geen suiker toe te voegen aan de chocolademelk. Vind je het niet zoet genoeg, voeg dan wat vanillesuiker toe aan deze warme divadrank.

Ingrediƫnten 1 persoon:
250 ml melk, 50 gr ruby chocolade, evt. vanillesuiker

Bereiding:
Hak de ruby chocolade in kleine stukjes. Verwarm de melk in een pan en voeg hierbij de chocolade toe. Roer tot de chocolade helemaal is opgelost. Je hebt dan een lichtroze chocolademelk. Proef of het zoet genoeg naar jouw smaak is, meng anders nog wat vanillesuiker erdoor. Schenk de hete chocolademelk in een mooi glas. Serveer met een stukje roze chocolade of andere lekkernij.

Let’s Beat the winter! Enjoy ladies!

Hanneke de Jonge
CULINEA.nl