Stay Cool After Your Golf Game

Niets is zo lekker na een warm golfrondje dan een lekker fris drankje waarbij je jezelf direct in tropische sferen waant. Deze Grapefruit Passievrucht Mocktail is een aanrader. Voor deze mocktail heeft Hanneke de Royal Club Tonic with a hint of grapefruit gebruikt. Dit is een heerlijke frisse tonic met een hint van grapefruit, maar nog wel met het bittertje van tonic. Wij als sportieve Golfdiva’s willen toch ook soms bewust eten en drinken dus het is mooi meegenomen dat deze tonic suikervrij is en bijna geen calorieen bevat. Jiehaa, we zijn goed bezig deze golfzomer! Het is een heerlijke tonic om zo te drinken, maar ook een ideaal drankje om te mixen in een cocktail of in deze mocktail. Het is zo’n lekker drankje dat je de alcohol eigenlijk niet mist. Wil je er toch een cocktail van maken, doe er dan een scheut gin of wodka in.

Ingredienten 2 personen:
1 rode grapefruit en 1 passievrucht
ijsblokjes
2 blokjes Royal Club Tonic Grapefruit

Bereiding:
Haal met een sambaltrekker twee lange slierten uit de schil van de grapefruit. Snijd de grapefruit dan doormidden en
pers de helften uit. Verdeel dit sap over twee glazen. Snijd de passievrucht doormidden en lepel een helft uit boven een glas. Vul de glazen met een handjevol ijsblokjes en giet het blikje tonic in het glas. Steek er een rietje in en leg er het grapefruitschilletje in. CHEERS DIVA’S!

Hanneke de Jonge CULINEA.nl