Image Alt

Divas versus Dandies

  -  Divas versus Dandies

De ijzers worden gesmeed, de drivers worden gekruist! Nieuw in Nederland! Op zaterdag 11 september 2021 gaan we de leukste fun golf battle van het jaar houden: een 18 holes wedstrijd tussen Golfdivas & Golfdandies. En wie komt er aan het einde van deze nu al legendarische dag als winnaar tevoorschijn…. De mannen of de vrouwen….

In samenwerking met  het golfers platform INSTAGOLFNL organiseren GOLFDIVA.nl en GOLFDANDY.nl deze ludieke wedstrijddag. En dat doen we op een mooie centrale locatie op een fantastische golfbaan: De Kroonprins in Vianen! Iedereen speelt zijn/haar eigen individuele 18 holes maar tegelijkertijd zorgen wij voor een spannende wedstrijdvorm waarbij je het in je flight al opneemt tegen je tegenstanders van de andere sekse en waarmee je punten gaat scoren voor de grote Teamscore.

Aan het einde van de dag zal duidelijk worden wie deze fun golf battle heeft gewonnen. Het wordt een ongelooflijk gave dag met ook geweldige individuele prijzen dus DOE MEE EN SCHRIJF JE IN! We zijn op zoek naar 40 leuke Divas en 40 leuke Dandies!

Deelname kost 79 Euro per persoon. Je betaalt hier 29 Euro en dit is dan ook je bewijs van inschrijving. 50 Euro Greenfee betaal je op de dag zelf. Ontvangst is vanaf 09.30 uur, er wordt gestart vanaf 11.00 uur.

Even alles op een rijtje:

  • Datum: 11 september 2021, ontvangst vanaf 09.30 uur met koffie/thee en iets lekkers;
  • Bij binnenkomst 2 consumpties & minibites;
  • Deelname kost 79 euro per persoon.

Schrijf je hieronder nu in. Na betaling van 29 euro ben je automatisch ingeschreven. Je dient je individueel op te geven! Geef duidelijk aan of je een Diva of een Dandy bent. Wacht niet te lang, want vol is echt vol! Op de dag zelf betaal je de greenfee à 50 euro.

(*Uitsluitend bij schriftelijke annulering voor 01-09-2021 vindt volledige restitutie van het inschrijfgeld plaats).

Schrijf je nu in, want vol is vol!

  • Prijs:
  • LET OP: er zijn max 40 inschrijvingen mogelijk per categorie. Als hieronder DIVA of Dandy niet zichtbaar is betekent dit dat de inschrijving voor deze categorie VOL is. Inschrijven als Dandy terwijl je een Diva bent (of andersom) is niet de bedoeling!
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.