Fashion Party

GRATIS GOLF FASHION PARTY 2019
BOEK GOLF DIVA & ONTVANG DE DOLLE DIVA DOOS twv 100 euro

Naast de tour van onze Fashion Golftruck gaan wij ook in 2019 weer door het land met onze gratis Fashion Party.
Met onze Home Fashion Party komen we zelfs naar jou thuis!

We komen naar jouw Golfclub en laten jullie tijdens een inspirerende Modeshow kennismaken met de nieuwste kledingcollecties
en de mooiste damesaccessoires. Allemaal nét even anders want Golf Diva is dé specialist voor de Lady Golfer in Nederland.
In de zomercollecties vind je poloshirts, rokjes, broeken, riemen, schoenen, visors en gloves.
In de wintercollecties gevoerde winterbroeken en warme, technische golfkleding.
De modemerken die wij meenemen zijn oa Daily Sports, PAR69, Girls Golf, Röhnisch, Brittigan, Callaway,  Alberto, Abacus en Luhta.
Tijdens de Modeshow vertellen we je alles over de verschillende stijlen en materialen.
Daarna kun je lekker shoppen in onze Fashion Corner die we in het clubhuis voor één dag opbouwen.
Veel damescommissies combineren deze gezellige party met een dameswedstrijd.
Boek vandaag nog onze Fashion Party via M. 06 558 554 25.

HOME FASHION PARTY     

Met onze HOME FASHION PARTY komen we gewoon bij jou thuis. Wil je met jouw damesteam of een groep golfvriendinnen (min. 10 personen) een gezellige fashion golfmiddag/avond, maak dan snel een afspraak met ons. Pesoonlijk styling advies en persoonlijke benadering, dat is waarin wij geloven! Als dank voor je gastvrijheid ontvang ook jij de DOLLE DIVA DOOS met allerlei leuke golfgifts.

FASHION PARTY IN ONZE DIVA WINKEL

Op afspraak organiseren wij voor damesteams of een groep golfvriendinnen ook deze Fashion Party in ons sfeervolle Diva Hoofdkwartier in Heerenveen. Onder het genot van een hapje en een drankje laten we jou alle kleding zien en kun je ondertussen ook gezellig bijkletsen met al je golfvriendinnen. Deze Party kun je combineren met een rondje golf op Golfbaan Heidemeer in Heerenveen, waarbij wij jullie vouchers mogen aanbieden : 2 greenfees halen, 1 betalen. Een gezellig dagje uit dus met een combi van Fashion & Golf.