Fashion Weekend Golfdiva Efteling Golfpark

FASHION WEEKEND GOLFDIVA
EFTELING GOLFPARK 16,17 EN 18 MAART

Meld je aan voor de FAB FRIDAY, ladies only, op vrijdag 16 maart tussen 16.00-19.00 uur op Golfpark Efteling. Maak als eerste kennis met de nieuwste golfmode tijdens onze Modeshow om 17.00 uur, kom shoppen in de Fashion Corner van Golfdiva, geniet van heerlijke High Wine, bezoek de speciale Beauty en Lifestyle stands en kom swingen op de vrolijke klanken van onze huis DJ. Alle dames ontvangen na afloop een Goodiebag. High Wine 12,50 pp. Aanmelden via golfpark@efteling.com

Zowel op zaterdag 17 als op zondag 18 maart kun je opnieuw genieten van de Golfdiva Modeshow. Beide dagen zijn wij aanwezig met de megagrote Fashion Corner met alle collecties. Profiteer van de speciale kortingen! Toegang is gratis!

Op zaterdag 17 maart is Hans Lemmens Golf aanwezig op de Driving Range voor een gratis Fitting Experience, zowel voor hem als voor haar! Kom langs en zie het als een eye-opener om te ervaren hoe de wereld van golfmaterialen de laatste jaren erg veranderd is. Hans Lemmens heeft deze dag de nieuwste golfclubs bij zich van oa Callaway, Titleist en Ping, voor zowel dames als heren. De fittingsessies zijn voor alle handicapniveaus. Naast mode is er tijdens dit openingsweekend dus nog veel meer te beleven op Efteling Golfpark.
fashion weekend golfdiva efteling golfpark