Golfevents

Road 2 Bernardus

In 2019 organiseert GolfDiva in aanloop naar de grote landelijke Bernardus Diva Day de ROAD 2 BERNARDUS: een unieke ladies golftour van vier grote ladies days op vier grote golflocaties met als Hoofdprijs bij elke wedstrijd een exclusieve plaats in de zgn. Winnersflight incl compleet verzorgde dag tijdens de BERNARDUS DIVA DAY op 10 oktober.

Röhnisch Race 4 LINDA.foundation

In 2019 bestaat GolfDiva 10 jaar en samen met Rohnisch organiseert GolfDiva daarom een Tour van 10 Benefiet golfwedstrijden tbv de LINDA.foundation. Wij golfen voor LINDA.foundation en Röhnisch stelt mooie wedstrijdprijzen beschikbaar voor deze 18 holes wedstrijd, Single Stableford.

Bernardus Diva Day

GolfDiva bestaat 10 jaar en na de succesvolle Diva Days op The Dutch en The Duke gaan we in 2019 naar BERNARDUS. Doe mee aan deze unieke Golf Diva Experience en schrijf je in voor deze Benefiet Ladies Day ten behoeve van de LINDA.foundation op donderdag 10 oktober 2019 op BERNARDUS.

Brittigan Golfdiva Challenge

In 2019 vieren Brittigan en Golfdiva allebei hun 10-jarig bestaan. Samen organiseren zij de Brittigan Golfdiva Challenge, die onderdeel is van de grote Rheingolf Tour. Op 21 juni gaan 40 Duitse golfvrouwen en 40 Nederlandse golfvrouwen de strijd aan. Duitsland tegen Nederland. En wie neemt aan het eind van de dag de mooie Diva Trophy mee naar huis? Schrijf in als koppel. We zoeken 20 Nederlandse koppels.