Bernardus Diva Day

Na de succesvolle Dutch Diva Day in 2017 en de Duke Diva Day in 2018 gaan we dit keer naar Bernardus. Doe mee aan deze unieke Golf Diva Experience en schrijf je in voor de Benefiet Ladies Day ten behoeve van de LINDA.foundation op donderdag 10 oktober 2019 op Bernardus. Een compleet verzorgde golfdag waarbij je 18 holes gaat golfen op Bernardus. Voor één dag in 2019 zal Golfbaan Bernardus omgetoverd worden tot een Diva golfparadijs waar je gaat genieten van golf, fashion, culinaire verwennerijen en een ongekend serviceniveau, waar nog lang over nagepraat gaat worden. De opbrengst van deze benefiet Ladies Day gaat naar de LINDA.foundation. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door onze Sponsoren.

Iedereen met max. handicap van 36 kan zich inschrijven voor deze damesdag. Je kunt je voor deze bijzondere damesdag uitsluitend inschrijven als teamflight van 4 personen .

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs wil deze foundation meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. WWW.LINDAFOUNDATION.NL

Golfbaan Bernardus is de nieuwste parel in golfend Nederland. Brabantse gastvrijheid, een uitdagende baan voor elk niveau, en maximaal genieten in Noble Kitchen van Michelin sterrenchef Edwin Kats.

PROGRAMMA BERNARDUS DIVA DAY

  • Ontvangst vanaf 09.30 uur
  • Welkomstwoord 10.30 uur
  • Shotgun-start 18-holes wedstrijd
  • Binnenkomst vanaf 16.00 uur
  • Modeshow 17.15 uur
  • Prijsuitreiking 18.00 uur
  • Walking dinner/Loterij vanaf 18.30 uur

Lees meer Lees minder