Road 2 Rompido

In 2020 organiseert GolfDiva de ROAD 2 ROMPIDO: een geweldige ladies golftour van vier grote ladies days op vier grote golflocaties waarbij we 18 holes gaan golfen en waarbij je fantastische golfprijzen kunt winnen. Deze dag staat tevens in het teken van de LINDA.foundation. De hoofdprijs bij elke wedstrijd is een deelnemersplaats in de Golfdiva Spanjereis El Rompido in januari 2021. Deze Hoofdprijs wordt aangeboden door Fairway Golftravel. Tweede prijs is een VIP-arrangement Golfdiva op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club, aangeboden door Daily Sports. BagBoy stelt mooie golftassen beschikbaar voor de derde prijs. Op de Duca del Cosma Hole kun je nieuwe golfschoenen winnen, Callaway looft een putter uit voor de Neary en Beat Osonyq met speciale prijzen. Bij elke wedstrijd is er een Verloting tbv de LINDA.foundation. Doe mee en win!

PROGRAMMA:

I.v.m. de Corona richtlijnen zal het programma per baan verschillen. Kijk voor juiste informatie bij de informatie van de desbetreffende baan en datum. Bij alle events is er ontvangst met koffie en iets lekkers. Na de wedstrijd is er mogelijkheid tot shoppen in de Fashion Corner van Golfdiva. Aan het einde van de dag verloting en prijsuitreiking. Natuurlijk zullen we ten alle tijde de richtlijnen van RIVM en overheid naleven.

Inschrijfgeld is voor elke wedstrijd 20 Euro. Hiervan gaat 10 Euro rechtstreeks naar de LINDA.foundation. Verder krijg je hiervoor een horeca-arrangement dat per baan verschilt, maar dat globaal neerkomt op : koffie/thee en iets lekkers bij ontvangst, bij binnenkomst consumptie en lekkere minibites. Wanneer je geen lid bent van de wedstrijdlocatie waarvoor je je opgeeft, dan betaal je daarnaast nog een speciaal greenfee-tarief dat per baan verschilt. Let op, je schrijft hier in en betaalt direct 10 Euro voor de LINDA.foundation. Bij annulering van deelname vindt er geen restitutie plaats maar blijft jouw donatie behouden voor de LINDA.foundation Bij ontvangst op de wedstrijddag zelf betaal je de rest van het inschrijfgeld (10 Euro) plus de eventuele greenfee bij de wedstrijdtafel.

Tour-agenda ROAD 2 ROMPIDO 2020

donderdag

27-augustus

Keppelse GC

donderdag

10-september

Wouwse Plantage

dinsdag

15-september

GC Zeegersloot

dinsdag

22-september

Golfbaan De Kroonprins

Lees meer Lees minder

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.