Over ons

Al  20 jaar ben ik bezig met GOLF, voor en achter de schermen van golfbanen en golfshops. De eerste jaren zelf fanatiek golfster, de laatste 15 jaar in de golfbusiness, vaak 7 dagen per week.

Als voormalig eigenaresse van 2 golfshops probeerde ik altijd de vrouwelijke touch toe te voegen in de golfshop. Naast de hardware ook ruimte voor mooie golfmode, functionele en modieuze schoenen, leuke gadgets en accessoires. Ik ging mij steeds meer richten op de Lady Golfer.

En toen begon mijn droom.......In 2009 tijdens een vakantie in Italie........ Om mij heen zag ik de Italiaanse dames  op de golfbaan voorbij lopen : vrouwelijk, stijlvol, charmant, elegant, stuk voor stuk diva's. Met kleine accessoires, met kleine details kunnen we er allemaal uitzien als een diva, een GOLF DIVA! De naam voor mijn site was geboren!

Golf Diva richt zich volledig op de vrouwelijke golfer, want juist in deze hoek is er soms maar bitter weinig te vinden. Golf Diva voert een assortiment dat net even anders is dan anders. Golf Diva denkt graag met jou mee, biedt je graag de helpende hand, en komt graag naar je toe!! In 2012 werd Golf Diva on Tour gelanceerd: mijn nieuwe mobiele golfshop, uniek in Nederland, uniek in Europa. Inmiddels heb ik met deze mooie rijdende winkel al veel golfbanen in Nederland en Duitsland bezocht.  Vanaf 2015 zijn hier de Fashion Party's bij gekomen: een wervelend en gezellig Fashion-event dat ik bij jou op locatie kan organiseren. Ik doe dit met liefde: liefde voor mijn werk en liefde voor golf. Het hart kom je dan ook tegen in het Golf Diva Logo. Graag houd ik mij altijd aanbevolen voor leuke tips en ideeen.  

Welkom op mijn website ! Welkom bij Golf Diva ! LADIES, LET YOUR HEART SWING !

Heleen Kamphuis