SURPRIZESHOP en ONZE DIVA WINKEL

Golf Diva is importeur van het Engelse merk SurprizeShop.  Dit superleuke merk is gespecialiseerd in gifts, accessoires en wedstrijdprijzen voor de Lady Golfer. Exclusieve producten die je nergens anders vindt! Golf Diva verkoopt deze producten rechtstreeks aan de consument maar als groothandel kunnen wij andere golfshops dus ook producten uit deze unieke collectie leveren. In onze Golf Diva winkel vind je alle artikelen uit de damescollectie van de SurprizeShop. Hier ben je als consument, als damescommissie, als wedstrijdcommissie en als winkelier van harte welkom. Wij zijn ELKE DONDERDAG geopend van 10.00-17.00 uur. Daarnaast 7 dagen per week, ook 's avonds op afspraak.

Wanneer je als winkelier geinteresseerd bent in wederverkoop van de producten van de SurprizeShop kun je ons bellen op M. 06 558 554 25 of even een mailtje sturen naar info@golfdiva.nl

Bekijk alle producten

DIVA WINKEL ELKE DONDERDAG GEOPEND

Dé snoepjeswinkel voor de golfende dame. Dat is Golf Diva. Naast onze mobiele golfshop en modeshows door het hele land en naast onze webshop hebben wij ook een superleuke Diva Winkel Cash&Carry in het Friese Heerenveen. Hier kun je ons assortiment bekijken, heerlijk shoppen en de koffie staat altijd klaar. ELKE DONDERDAG zijn wij hier van 10.00 tot 17.00 uur geopend en daarnaast kun je op afspraak 7 dagen bij ons terecht, overdag maar ook 's avonds. Ook damescommissies, wedstrijdcomissie en golfteams zijn van harte welkom in onze gezellige Cash&Carry. Bel ons gerust voor een afspraak. M. 06 558 554 25.

In samenwerking met Golfbaan Heidemeer in Heerenveen bieden wij bezoekers van onze Cash&Carry een speciale greenfee-actie aan, 2 halen-1 betalen. Zo kun je dit bezoek combineren met een rondje golf in Heerenveen voor een zeer aantrekkelijke prijs en ben je echt een dagje uit om te genieten van golf & fashion.

Op afspraak organiseren wij hier voor jou en je vriendinnen ook een gratis Fashion Party, waarbij we je onder het genot van een drankje kennis laten maken met alle leuke kledingcollecties en de nieuwste accessoires. Ook geven we je desgewenst persoonlijk styling-advies. Of je nu samen met je vriendin komt, of met je hele damesteam : je bent op afspraak altijd van harte welkom !

Golf Diva Winkel Cash & Carry (gratis parkeerplaats achter het gebouw)
Thialfweg 17
8441 PV  Heerenveen

M. 06 558 554 25

surprizeshop pagina 001   surprizeshop pagina 004   surprizeshop pagina 003