Image Alt

Golfdiva Verwen Arrangement

  -  Golfdiva Verwen Arrangement

Zin in een heerlijk dagje uit, samen met je golfvriendin(nen)? Boek dan het Golfdiva Verwen Arrangement en verwen jezelf met een gezellige ontspannen dag in Friesland, waarbij shoppen, wellness & golf centraal staan.
‘s Morgens word je om 09.30 ontvangen in het Golfdiva Hoofdkwartier in Heerenveen met koffie en Friese Lekkernij. Je maakt kennis met de leuke golffashion & accessoires van Golfdiva. Nergens vind je een gespecialiseerder damesassortiment dan hier bij Golfdiva zelf. Om 12.00 uur staat er een gezonde lunch “Waldbreak” klaar in Golden Tulip Hotel Tjaarda in het mooie Oranjewoud. Aansluitend is het een moment van volledige ontspanning tijdens een heerlijke lichaamsmassage bij Skin in Balance, deze beautysalon is ook gevestigd in hetzelfde Golden Tulip Hotel. Om 14.30 ga je daarna lekker 9 holes spelen op Golfbaan Heidemeer in Heerenveen en tot slot ontvang je nog de leuke Golfdiva Goodiebag.

Dit arrangement kun je boeken met minimaal 2 personen, of samen met je vriendin(nen) tot max. 6 dames. Het is dus ook een heel leuk idee voor een sportief uitje met je Team!

Prijs 99 Euro per persoon (exclusief drankjes)
Boekingen via info@golfdiva.nl

WELKOM IN FRIESLAND!